A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Christie Brinkley 68 évesen is igazi nehézbombázó


Az egyik rajongója egyenesen harminc évvel fiatalabbnak tippelte a képek szereplőjét. Ha annyit nem is, egy húszast simán letagadhatna Christie Brinkley bikinimodell. 

Billy Joel zeneszerző-énekes egykori felesége sportol és nagyon figyel a táplálkozására, esküszik a vízre, amiből akár 3 litert is fogyaszt naponta az álomalakjáért. 

Az egykori Sports Illustrated modell az élő bizonyíték arra, hogy a kor csupán egy szám. Christie Brinkley egy rózsaszín egyrészes fürdőruhában vette le a lábáról követőit, hiszen mintegy 30 évvel tűnt fiatalabbnak valós koránál. Ez hiszik vagy sem 68 év, melyet figyelembe véve erős a gyanúnk, hogy a manöken ismeri az örök fiatalság forrását.

„Boldog új évet mindenkinek, innen a Turks- és Caicos-szigetekről. Remélem 2023 is tele lesz boldogsággal napkeltétől napnyugtáig” – írta a napozós fotókhoz az egykori modell, aki a Családi vakáció és a Vegasi vakáció című filmekben is játszott Chey Chase és Beverly D’Angelo mellett.

Követői alig győzték dicsérni a 68 éves bikinimodellt: „Csajszi a fürdőruhás tested több mint három évtizeddel ezelőtt is pontosan ilyen tüzes volt. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy irigykedünk.”

Kétségtelen, hogy Christie sok huszonéves modellt is túlszárnyalt, ami pedig még lenyűgözőbb, hogy vonásaiban nem véltünk felfedezni semmi mesterkéltet.

Persze nem állítjuk, hogy a bikinimodell nem vetette alá magát semmilyen szépészeti beavatkozásnak, de az kijelenthető, hogy jól sikerültek. Ha viszont nem feküdt kés alá, akkor mi is csak irigykedni tudunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések