A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalmas: Egy acéldarabbal verte a feleségét Borsodban

A nő az ütésektől a földre esett, a férje pedig többször bele is rúgott. 


A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2022. augusztus 21-én este 6 óra körül egy Mezőcsáton lévő lakóház udvarán többször fejen és vállon ütötte a feleségét. 


Mindezek után a megvert feleség kiszaladt az utcára, ahova a felbőszült férj utánament, majd egy 85 centiméteres acéldarabbal egyszer a hátán megütötte az asszonyt, aki ettől a földre esett. Ezután a férfi a földön lévő nőt többször megrúgta.


Bilincsben vitték el a rendőrök 

A vádlott férfi bántalmazásai következtében az asszony testszerte nyolc napon belül gyógyuló horzsolásos hámsérüléseket szenvedett. Az időközben értesített rendőrjárőrök az agresszívan viselkedő és trágár módon szitkozódó férfit a helyszínen megbilincselték, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.  


A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekményei alkalmasak voltak arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsenek. A  sértett nő a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő.  


Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására és az acéldarab elkobzására tett indítványt a bíróságnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések