A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bidené a legkorruptabb és legveszélyesebb kormány az ország történetében – mondja a volt házelnök


Newt Gingrich volt házelnök ezt az FNC Hannity című műsorában jelentette ki, hogy a Biden-kormányzat a legkorruptabb és legveszélyesebb az ország történetében. A volt politikus alkotmányos válságra figyelmeztetett, amely abból fakad, hogy a Biden-kormányzat háborút akar indítani saját népe ellen. 

 “Soha nem lesznek ésszerűek, és ez rendben is van. Ők már csak ilyenek. Kétségbeesetten védik a hatalmat” – jelentette ki Gingrich, aki szerint ugyanakkor a probléma forrása sokkal nagyobb még Joe Bidennél is.

„Valódi alkotmányos válságban vagyunk, egy olyan végrehajtó hatalomban, amely háborút akar indítani az amerikai nép ellen, és szerintem a képviselőházi republikánusok ellen is, akik az egyetlen egységes konzervatív csoport Washingtonban. Úgy gondolom, hogy a képviselőházi republikánusoknak kötelességük, hogy a korrupció és a becstelenség összességével szemben fellépjenek, amellyel most a bürokrácia minden szintjén szembesülünk” – tette hozzá a volt házelnök. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések