A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balesetekkel végződött, garázdasággal kezdődött az év Békésben


Az év utolsó napján két közlekedési baleset is történt Békés megyében, az új év pedig ittas vezetéssel és garázdasággal indult. 

Megkerestük a Békés Megyei Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, milyen esetek történtek szilveszterkor Békésben. 

Mint megtudtuk, az óév utolsó napján, délután fél 3 körül Gyulán összeütközött két kerékpáros. Egyikük elesett és könnyebben megsérült. Késő este, 22 óra után néhány perccel a 46-os főúton, Csárdaszállás külterületén egy férfi, aki egyedül volt az autójában, árokba hajtott, és könnyebben megsérült. Ezeknél a baleseteknél nem merült fel az ittasság gyanúja.

Január 1-jén 0 óra 45 perc körül azonban Gyulán, a Kossuth utcából előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan vezette személygépkocsiját.

Nem sokkal ezután, január 1-jén éjjel 3 óra körül Békéscsabán, a Magyar utcában egy kisbusz nekiment egy álló autónak, ettől az álló kocsi nekicsapódott egy másiknak parkoló autónak. A jármű vezetője, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittas volt, könnyebb sérülést szenvedett.

A szilveszterhez köthetően még egy garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök. Okányban, egy italozóban január 1-jén éjjel 1 óra 30 perc körül négyen összeszólalkoztak, üveget és poharat törtek össze. Senki nem sérült meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések