A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az orosz Anna Linnikova bejutott a Miss Universe szépségverseny elődöntőjébe


A Miss Oroszország 2022 cím győztese, a 22 éves Anna Linnikova bejutott a Miss Universe szépségverseny elődöntőjébe – közölte a rendezvény sajtószolgálata. 

“A 71. Miss Universe szépségverseny elődöntőjére tegnap este került sor New Orleansban, ahol a versenyzők a világ legszebb 16 lánya közé jutás jogáért küzdöttek. Anna Linnikova látványosan képviselte hazáját a közönség tapsa közepette, amikor a nemzetközi verseny elődöntőjében lépett fel – áll a RIA Novosztyi rendelkezésére álló közleményben.

A kék szemű szőke modell Orenburgból származik, élénk fukszia színű fürdőruhában vonult fel, bemutatott egy fénylő tűzmadár alakú díszítéssel hímzett köpenyt, egy szentpétervári tervezőtől származó élénk skarlátvörös estélyi ruhában lépett a pódiumra, és nemzeti viseletet mutatott be.

“LINNIKOVA BEMUTATTA A SELYEMBÁRSONYBÓL KÉSZÜLT, GYÖNGYÖKKEL ÉS FÉLDRÁGAKÖVEKKEL DÍSZÍTETT “AZ OROSZ BIRODALOM KORONÁJA” ELNEVEZÉSŰ NEMZETI VISELETET, AMELYET AZ ÁLLAMI ERMITÁZS MÚZEUMMAL EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN KÉSZÍTETTEK” – KÖZÖLTE A SAJTÓSZOLGÁLAT.

A versenyzők a január 14-i szépségverseny döntője előtt nagyszabású sajtótájékoztatót és gálavacsorát is tartottak a Miss Universe 2021 jelenlegi címvédőjével.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések