A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az 59 éves Brad Pitt ismét gyerekvállaláson töri a fejét


A színészre állítólag rátalált a szerelem és már a közös családot tervezi új kedvesével. 

Brad Pitt hónapok óta udvarol a 32 éves ékszertervezőnek, Ines de Ramonnak, aki tavaly szeptemberben vált el a Vámpírnaplók sztárjától, Paul Wesleytől. Noha a hölgy viszonylag hamar fejest ugrott egy újabb komoly párkapcsolatba, Brad Pitt éveket várt az Angelina Jolie-tól való válása után. Kétségtelen, hogy nők sokasága vállalta volna a feladatot, hogy betöltse a Brad szívében tátongó űrt, de a sármos hollywoodi színész inkább kivárt, és milyen jól tette!

Brad és Ines már hónapok óta egy párt alkot. Bár kapcsolatukat még nem jelentették be hivatalosan, lesifotósok már számtalan alkalommal elcsípték őket és állítólag a 2023-as évet is együtt köszöntötték Mexikóban.

A közös szilveszter úgy tűnik még szorosabbra fűzte a szerelmesek kapcsolatát, források szerint ugyanis Brad végre készen áll, hogy kizárólagossá tegye, sőt már a közös jövőt tervezi szíve új választottjával.

Brad Pitt amerikai színész a Bullet Train premierjén Jos Angelesben 2022. augusztus 5-én. EPA/CAROLINE BREHMAN

„Brad most nagyon boldog és nyitott lenne arra, hogy megállapodjon Ines mellett. Belefáradt a flörtökbe és a rövid távú románcokba, amelyek nem vezetnek sehova. Most azon gondolkodik, hogy letelepedik és újabb gyermekeket vállal.”

Inesnek köszönhetően Bradnek több évnyi várakozás és keresgélés után, ismét lehetősége nyílik, hogy családot alapítson, és úgy hírlik ez ellen a hölgynek sincs semmi kifogása.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések