A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Árokba hajtott egy kisteherautó Nagyhegyes közelében


Volt, ahol leszakadt faág, máshol leégett étel okozott riadalmat.


Leégett az étel pénteken délelőtt Debrecenben, a Csapó utca egyik társasházának lakásában. A debreceni hivatásos tűzoltók hőkamera segítségével átvizsgálták az ingatlant, valamint az épületet átszellőztették – tudatta a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Leszakadt faág miatt vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók az Akadémia és a Honvéd utcába pénteken. Motoros láncfűrésszel és kézi erővel avatkoztak be.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Debrecenben, a Gázvezeték utcán. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban egy-egy ember utazott, egyiküket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Teherautó és személygépkocsi ütközött össze tegnap kora délután Nyírmihálydi és Nyírgelse között, a 471-es számú főúton. A személygépkocsi sofőrje a járművébe szorult, így őt a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. A mentőszolgálat a személygépkocsi vezetőjét és a teherautó vezetőjét is kórházba szállította.

Megcsúszott, majd árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken délután Létavértes és Bánk között. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Erkélyről kidobott karácsonyfa akadt fenn egy fán tegnap délután Debrecenben, a Menyhárt téren. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra és csáklya segítségével távolították el a gyalogosforgalmat is veszélyeztető fenyőfát.  

Árokba hajtott egy kisteherautó Nagyhegyes közelében, 3405-ös számú főúton pénteken délután. A balmazújvárosi önkormányzati tűoltók vonultak a balesethez, akik a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések