A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Árokba borult egy kavicsot szállító kamion az M5-ösön, Félegyházánál


A Szeged felé vezető oldalon oldalon történt baleset pénteken délután. A kamion sofőrjét a mentők kórházba szállították. 

Árokba borult egy kavicsot szállító kamion az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében, a 112. kilométernél. A balesetnél a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek. 

Információink szerint a kamion sofőrje sérült meg, amikor árokba borult egy kavicsot szállító kamion az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában. Úgy tudjuk, hogy Szeged felé haladt a kamion, amikor vezetője valószínűleg elaludt, letért a sztrádáról, az útjelző táblát kidöntötte, majd az árokba hajtott, ahol több fát is letarolt, végül felborult és az oldalán állt meg. Helyszíni információnk szerint a benne egyedül ülő sofőrt a mentők kórházba szállították. 

A kiérkező kiskunfélegyházi tűzoltók a járművet áramtalanították. A kamion műszaki mentése majd csak később kezdődik, mert a több tonna kavicsot előbb át kell pakolni egy másik járműbe, utána tudják csak kiemelni az árokból, ezért forgalomkorlátozásra lehet számítani az M5-ösön Szeged felé a 112-es kilométer közelében.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések