A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikai lap az LMBTQ-ideológiáról: Magyarország „normális” hely, ahogy az Egyesült Államok is az volt, mielőtt elveszítette az eszét


Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában – írja Rod Dreher. 

Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról írt, hogy az LMBTQ és woke propagandával a legnagyobb baj a telhetetlensége. Ha a törvényhozók útját akarják állni az ideológiák túlkapásainak, akkor átfogó és agresszív törvénykezésre lesz szükség.

A szerző jelenlegi lakhelyéről, Budapestről tekintve az Egyesült Államok radikális helynek tűnik, miközben az amerikai média és a washingtoni politika előszeretettel állítja be Magyarországot fasiszta államként. Magyarország, és különösen Budapest azonban elég liberális ahhoz, hogy meleg párok kézenfogva sétáljanak, a közbiztonság pedig általában nagyon jó. Magyarország „normális” hely abban az értelemben, ahogy az Egyesült Államok is volt, mielőtt elveszítette az eszét.

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában.

Viszont a közép-európaiak, akik a kommunizmus ideje alatt felnéztek az Egyesült Államokra, ma már kulturális gyarmatosító „Babilonként” tekintenek a tengerentúlra.

Cikkének zárásaként Rod Dreher leszögezi: a konzervatív politikusoknak dönteniük kell, és vagy követik Orbán Viktort, aki határozottan kiáll a családok és a józan ész mellett, vagy belenyugszanak a gyermekek arcába buborékokat fújó LMBTQ-propagandisták akaratába.

Amerikai lap: Orbánt igazolni fogja a történelem

Rod Dreher szerint a következő hat hónapon belül az USA-nak döntenie kell, hogy saját magát vagy Ukrajnát fegyverzi fel. A washingtoni kormány fokozza az Ukrajnának nyújtott katonai és pénzügyi támogatást. Ugyanakkor az USA fegyverkészletei olyan mértékben lecsökkentek, hogy hamarosan hiány állhat elő lőszerekből - erről tájékoztatott szerdán a The American Conservative.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NE ESSÜNK ÁT a DEVIZA-KUPEC MÁSIK OLDALÁRA EMBEREK!!!
ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON AKAD E MAJD LEGALÁBB 1 GERINCES a KOSSUTH TÉRI ZSINAGÓGÁBAN, AKI SZEMBE MER MENNI a RECESSZIÓ-SZAURUSSZAL és MOCSKOS CSORDÁJÁVAL?!
ORBÁNSÁG HELYETT SZABAD MAGYARORSZÁGOT!!!
Megdöbbentő!
Ki tudja, hány szekrény lehet még tele hasonló csontvázakkal?! Legfőbb ideje lenne az ÖSSZES oltásnak nevezett kotyvalékot nagyon szigorú és teljes körű vizsgálatnak alávetni, de nem a jelenlegi üzleti modellben érdekelt szervek, hatóságok és oltóanyaggyártó cégek “szakértői” által, mert ott előre borítékolható a korrupció!
Az érintett kisbabák, gyermekek szülei és az oltásra kötelezett felnőtt páciensek kellene, hogy megbízzanak függetlennek ítélt laboratóriumokat és (akár oltás-szkeptikusnak tartott!) nem csak ún. „szakembereket”, akiknek a vizsgálati eredményeit hajlandók lennének elfogadni! Addig pedig élni kellene az alkotmánytalan Orbániában ön és nemzetvédő jogainkkal, és nemet mondani egy bizonytalan kimenetelű és potenciálisan veszélyes egészségügyinek nevezett beavatkozásra!
Az isteni eredetű természetjog szerint senkinek sincs joga más emberek testén erőszakot tenni, főleg, ha az maradandó károsodást vagy akár halált is okozhat! Pláne nincs joga más emberek gyermekeinek testével rendelkezni, kétes indokokra és kamu veszélyhelyzetre hivatkozva!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3