A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A többszörös magyar bajnok asztaliteniszező is felkerült a rendőrség körözési listájára


Pagonyi Róbertet kábítószer-kereskedelem miatt körözik. 

Felbukkant a rendőrség körözési listáján Pagonyi Róbert, a büntetett előéletű egykori asztaliteniszező, többszörös bajnok.

Bár a police.hu szerint a körözést 2022 februárjában rendelték el kábítószer-kereskedelem miatt, Pagonyi eddig nem bukkant fel a körözési toplistán, és a sajtóhírekben sincs nyoma annak, hogy pontosan milyen ügybe keveredett. 

A pingpongozónak - akire a sajtó többszörös magyar bajnokként hivatkozik - nem először gyűlik meg a baja a törvénnyel, 2016-ban például kábítószerügy miatt ült börtönben, ekkor látogatták meg őt a váci fegyházban egykori sportolótársai, köztük Klampár Tibor.

Szabadulása után egy újabb drogügy miatt került előzetesbe, innen viszont hazaengedték lakhelyelhagyási tilalommal, ezt abban a cikkben árulta el, amely az Indexen jelent meg 2021 augusztusában, és amely arról szólt, hogy elvállalta az amputált kezű asztaliteniszező, Szvitacs Alexandra edzését. Mivel ezt követően fél év múlva rendelték el a körözését, lehetséges, hogy a lakhelyelhagyási tilalmat nem sikerült betartania Pagonyinak. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések