A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Magyar Állam megvásárolja a Vodafone Magyarország 49 százalékos tulajdonrészét


A Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt., a 4iG Nyrt. leányvállalatként működő Antenna Hungária Zrt., valamint a Vodafone Europe BV aláírták a megállapodást a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. megvásárlásáról – közölte Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hétfőn az MTI-vel. 

A 660 milliárd forint értékű tranzakcióval az Antenna Hungária 51 százalékos, míg a Magyar Állam képviseletében eljáró Corvinus Zrt. 49 százalékos közvetett tulajdont szerez a Vodafone Europe BV-től a második legnagyobb hazai távközlési vállalatban. Ez a rendszerváltozás utáni időszak legnagyobb vállalati felvásárlása.

A Vodafone Magyarország átvilágítása lezajlott, a tranzakció pénzügyi zárása január 31-re várható.

„A kormány kiemelt célja, hogy a bankszektor, az energiaszektor és a médiaszektort követően többségi nemzeti tulajdon alakuljon ki többek közt olyan nemzetstratégiai jelentőségű ágazatokban is, mint a biztosítási szektor és a távközlés. Ezt szolgálja a Vodafone Magyarország tulajdonrészének megvásárlása, amely tovább erősíti hazánk szuverenitását”

– fogalmazott közleményében Nagy Márton.

A tájékoztatás szerint a Vodafone Magyarország a hazai telekommunikációs piac második legnagyobb szereplője, több mint 3,8 millió lakossági és üzleti előfizetőnek nyújt mobil, TV, szélessávú internet és vezetékes telefon szolgáltatásokat, továbbá a vállalat több mint 3000 munkavállalót foglalkoztat.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A PEGASUS FŐ ZÁSZLÓSHAJÓJA!!!...- azaz nem nyugszanak Hollywood cionista-zsidó szülő-fatyjai!!!
„Nem elég magyarnak lenni, de azért segíthet”
A legenda szerinti felirat Zukor Adolf, a magyarországi zsidó hollywoodi filmmogul irodája falán állt. A Paramount Pictures atyja, valamint William Fox néven ismert, szintén zsidó sorstársa – aki nem más, mint a 20th Century Fox alapítója.
JÖN…JÖN…JÖN…MINT a MOZIBAN: ORBÁN és a TÖBBI VAKCI-NÁCI HALÁLA!!!
Fartúrás, drog-orgiák, szopás-nyalás, testből falás, vérszívás...sátánista ceremóniákról felvételek, korrupciós kompromittálós anyagok, ahogy a többi holokauszt túlélő perverz gnómokkal kapcsolatban is...
Nemzeti, illiberális dögkútból zabálók gucci öltönyben duplafenekes bőröndökkel...meg WEF és BalckRock köntösben égési sebeket takarva.
A HUN árja faj tenyésztése zajlik/zajlana, igaz valahogy mindig elszemitásodnak, de lehet, sőt kell is új alakokat öltetni=ültetni világszerte, mert a műanyagok nagyon is lebomlanak a NAP alatt!!!
Sojgu is pedzegette, hogy szkytákat kell klónoztatni, mert másként nem megy a látszat lét fenntartása.
S lőn világosság: Putyin egyik leánykája is éppen hibrideket, hüllő-majom származékokat emberelne, hogy ne bukjanak le elsőre 1 kéz és/vagy mellfogásnál; - esetleg…mindig: ponty szemükkel és a fül cimpa alá lógó orr-mányaikkal!!!
Oroszország-szerte génlaborok nőnének ki a földből is, ha a rengeteg holokamu-zsidó nem lopná el a rávalót!!!...- mint itten Orbániában/Magyarmaton ebben a fullasztó judapestises pöcemedencében!!!
Értve voltam MAG…OK?
http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3