Hirdessen itt

A Kékfény riporterét egész országra kiterjedő bordélyházlánc üzemeltetésével gyanúsítják


A rendőrség letartóztatott egy 44 éve férfit, aki bő másfél éve országszerte üzemeltet bordélyházakat. Ügyének tárgyalásán beismerő vallomást tett. Az RTL úgy értesült, hogy a férfi az állami média Kékfény című bűnüldöző műsorának riportere. 

Nem bízták a véletlenre a rendőrök, kivonulásukra még a legmélyebb álmából is felébredne bárki. Egy 44 éves pétervásárai férfit fogtak el Budapesten. A nyomozás adatai szerint 2021 augusztusa óta 13 lakást bérelt országszerte, azért, hogy ott prostituáltak végezhessenek szexmunkát.

A lakásokat oly módon adta bérbe, hogy a szexmunkások naponta 12 és 15 ezer forint közötti összeget fizettek neki az ingatlanokban elhelyezett széfbe dobva, miközben élőképes videóhívásban voltak a gyanúsítottal

– mesélte az RTL Híradójában Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei főügyészség helyettes szóvivője.

Másfél éve alatt több mint 30 millió forintot szedett így össze, amit felélt. A lakások tulajdonosai nem tudtak arról mi folyik náluk. Az összehangolt rendőri akciókban a kibérelt ingatlanokban is házkutatást tartottak, volt ahol prostituáltakat is találtak. Mivel a gyanúsított büntetett előéletű, jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban, a bíróság attól tartva, hogy a férfi elszökne, elrendelte a férfi letartóztatását.

AZ ÜLÉSEN, A NYOMOZÁSI BÍRÓ ELŐTT TELJES BEISMERŐ VALLOMÁST TETT A GYANÚSÍTOTT.

Ha elítélik, akár 5 évre is börtönbe kerülhet. Az RTL információi szerint az állami televízió bűnüldöző műsorának, a Kékfénynek egyik riportere, vagyis rendszeresen készített bűncselekményekről szóló riportokat.

A csatorna kereste az MTVA-t, hogy jelenleg is ott dolgozik-e még a férfi, illetve, vizsgálják-e, hogy az általa is beismert bűncselekmények elkövetése befolyásolta-e a riportjait, de egyelőre még nem kaptak választ.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések