Hirdessen itt

Zaharova: „Washington gyakorlatilag a konfliktus részesévé vált”


„Amerikai újságírók nyíltan írnak arról, hogy a Pentagon zöld utat adott a dróncsapásoknak Oroszország területén” – mutatott rá Marija Zaharova. 

Washington nem fogja tudni elhárítani a felelősséget Kijev terrorcselekményeiért, beleértve azt is, hogy rakétákat irányítottak orosz célpontokra – jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtöki tájékoztatóján. A TASS orosz hírügynökség számolt be erről a hírről a csütörtöki nap folyamán.

Washington, amely gyakorlatilag a konfliktus részesévé vált,

nem lesz képes kibújni a kijevi rezsim által az orosz civilek ellen elkövetett terrorban való bűnrészesség alól” – mondta a szóvivő.

A diplomata felhívta a figyelmet arra, hogy az Orosz Föderáció területén lévő polgári objektumok bombázása Kijev közvetlen parancsára történt. „Amerikai újságírók nyíltan írnak arról, hogy a Pentagon zöld utat adott a dróncsapásoknak Oroszország területén” – mutatott rá Zaharova. Hozzátette: „Ezen a támogatáson felbuzdulva ukrán politikusok máris kinyilvánítják azon szándékukat, hogy Moszkva közelében kritikus infrastruktúrára csapást mérnek.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések