A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videón, ahogy elsodort tíz síelőt a lavina Ausztriában


Hangos sikoltások, kétségbeesett üvöltözések hallhatóak azon a videón, amit egy turista osztott meg a lavináról az osztrák Lech Zürs síterepen, Vorarlberg tartományban. 

Vasárnap délután tíz síelőt maga alá temetett egy lavina, négyen sérültek meg. Az érintettek Németországból, Belgiumból, Hollandiából, Boszniából, Horvátországból és az Egyesült Államokból érkeztek az osztrák sípályára a Kronen Zeitung cikke szerint. Egy férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az intenzív osztályon fekszik, de az állapota stabil.

Több mint kétszáz ember, hét helikopterrel és kutyákkal kereste a sérülteket éjszakáig. Éjjel egykor a mentőcsapatok bejelentették, hogy mindenkit megtaláltak. A Kurier cikke szerint a fenti videó segített a rendőrségnek beazonosítani, hogy hány embert érintett a baleset. Hétfő reggel a honvédség is átkutatta a területet, de nem találtak újabb sérültet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések