A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veszélyes gáz egy komádi házban


Létavértesen a feledékenység vezetett bajhoz.  

Szénmonoxid-riasztás, közlekedési balesetek, tűz: mindezek miatt vonultak a tűzoltók pénteken Hajdú-Biharban, derül ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság december 10-i sajtójelentéséből.

Jelzett a szénmonoxid-érzékelő este Komádiban, egy Tavasz utcai családi házban. A tűzoltók mérésekkel igazolták a veszélyes gáz jelenlétét, ezért a gázszolgáltató szakemberei a meghibásodott készüléket kizárták a rendszerből. Senki nem lett rosszul.

Tűzhelyen felejtett olaj kapott lángra Létavértesen, egy Sándor utcai családi ház nyári konyhájában. A tűz meggyújtotta az álmennyezetet is, azonban az ott tartózkodók a helyi tűzoltók érkezéséig eloltották a lángokat. Az utómunkálatokat már utóbbiak végezték el.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy 150 négyzetméteres melléképület a benn tárolt munkagépekkel Derecskén, a Köztársaság utcán. A tüzet a berettyóújafalui, a hajdúszoboszlói, a debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el. Az egységek egy propánbutángáz és egy széndioxid-palackot is kihoztak az épületből, utóbbit vissza kellett hűteni.

Két személygépkocsi ütközött reggel Debrecenben, a Laktanya utcán. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Kigyulladt egy személygépkocsi a 4-es főúton, Ebes külterületén. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések