A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ütötte, rúgta a gyermekeket az ecsegfalvi férfi, mert bement a kecske


A Szarvasi Járási Ügyészség kétrendbeli, védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat, és vádiratában közérdekű munka kiszabására tett indítványt egy 25 éves, büntetlen előéletű ecsegfalvi férfi ellen, aki gyermekeit bántalmazta. 

A férfi és élettársa három kiskorú gyermeket nevel saját háztartásukban. A nő előző kapcsolatából született kisfiú a vádbeli időpontban hétéves, míg közös gyermekeik öt- és háromévesek voltak. A férfi tavaly november 30-án, a délelőtti órákban egyedül volt otthon a három kisfiúval. Amikor a gyermekek kimentek az udvarra, nyitva hagyták a bejárati ajtót, ezért az udvaron tartott kecske bement az előszobába, és odapiszkított.

A férfi ezt észlelve nagyon ideges lett, kiabálva leszidta a nappaliban az ülőgarnitúrán ülő gyerekeket, és az ötéves kisfiút egy alkalommal kézzel úgy megütötte az arcán, hogy a gyermek leesett az ágyról. A terhelt a hétéves kisfiút is arcon ütötte, majd egy alkalommal megrúgta a fejét. A bántalmazás következtében a gyerekek nyolc napon belül gyógyuló zúzódásokat szenvedtek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések