A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabi jövőre ismét Erdélyben szeretne turnézni


Az embereknek pedig békét és áldást kért a magunk mögött hagyott évek után. 

Tóth Gabi mélyinterjút adott a Hír TV Radar című műsorának karácsony alkalmából. 

„Otthon melege, fenyőillat és hangzavar, ami békét ad a léleknek”

– ezek villanak be Tóth Gabinak, ha meghallja a karácsony szót.

Az énekesnő a riportban azt is elmondta, hogy szerinte az ünnepek alatt a felnőttek is megengedhetik magunknak, hogy gyermekké váljanak.

A beszélgetés során arra is kitértek, hogy míg az énekesnő hívő katolikus, férje, Krausz Gábor zsidó származású. Hároméves lányukat, Hannarózát pedig mindkét vallással megismertetik.

„Mi nagyon éljük egymásnak a tiszteletét, tehát hogy nagyon fontos az, hogy semmiképp nem erőltettem volna Gáborra semmit az én vallásomból, viszont nagyon nagy érdeklődéssel van a vallásom iránt, és sok mindent egyébként át is vett, ahogy én is az ő hitrendszeréből sok mindent tanultam.

Hanni pedig ennek a legnagyobb élvezője lesz”

– fogalmazott Tóth Gabi.

Erdélyi turnét és békét kért jövőre a Jézuskától

Az énekesnő kicsit előre tekintett a jövőbe is. A Radar stábjának elmondta, hogy „mit kér a Jézuskától” 2023-ra:

„Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, hogyha összejönnének. Globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor

békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek, mert azt gondolom, hogy olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy mindenkinek ott legyen a szívében az otthon melege érzés”

– hangzott el a műsorban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések