A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szövetségi kapitány: Hosszú Katinkának jóval nehezebb dolga lesz innen, mint idén lett volna


Sós Csaba a közmédiának adott interjújában beszélt a hosszú ideje eltűnt Hosszú jövőjéről. 

Sós Csaba a háromszoros ötkarikás bajnok Hosszú Katinkával kapcsolatban kifejtette: az idei év előtt azt gondolta, reális cél lehet, hogy elérje a 100 érmes álomhatárt a felnőtt világversenyeken, most azonban már úgy véli, ez egyre nehezebb lesz, mert ha ez a terve, akkor

bele kell raknia három hónap olyan munkát, amit már nagyon régen nem csinált.

A szövetségi kapitány szerint a kérdés, hogy képes-e erre, és ha képes, akkor hajlandó-e megtenni. Úgy fogalmazott ,ez csak Hosszú Katinkán múlik, de ha többet nem megy vízbe, akkor is olyan karrierje van, aminek az érmeit ha el kellene kezdeni felsorolni, soha nem érnénk a végére.

Katinka túl van a zeniten, vannak más kötelezettségei, sok minden más is érdekli, ennyi idősen a test sem úgy reagál már, mint korábban”

– jelentette ki Sós Csaba.

A jövő évi, fukoukai vb-vel kapcsolatban kijelentette, mindig az a cél, hogy túlszárnyalják az előző viadal eredményét: idén Budapesten két aranyat nyert a magyar csapat, 2019-ben Kvangdzsuban négyet, Sós pedig a kettő közötti eredménnyel kiegyezne úgy, hogy nem csak Milák Kristóf nyer érmet. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések