A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű felfedezés egy gyilkosság miatt keresett férfi lakásán


Egy eladó megölése miatt akarták letartóztatni, de lakásában egy újabb holttestet találtak. 

Egy nyolcadik hónapban lévő terhes nő erősen bomlásnak indult holttestét találták a rendőrök egy férfi lakásában, akit egy benzinkúti eladó megölése miatt kerestek az amerikai Maryland államban található Silver Spring városában. 

A 31 éves Torrey Moore-t azért akarták letartóztatni, mert a lakásával szemközt található benzinkúton egy szóváltást követően több lövéssel lelőtte a 61 éves eladót. Az esetet a biztonsági kamerák rögzítették, és az alapján hamar be is tudták azonosítani.

A lakásán végrehajtott házkutatás alatt nem csak Moore-t találták meg, hanem egy nő holttestét is. Moore a rendőröknek azt mondta, hogy a nő nyolc hónapos terhes volt, amikor meghalt.

A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy a nő hogyan halt meg, és azt sem, hogy Moore ezt miért nem jelentette be. A helyi hatóságok az nem közölték, hogy a nő holtteste mennyi ideig volt a lakásban, egy sajtótájékoztatón csak annyit mondtak, hogy „hosszú ideig”.

Moore ellen egyelőre csak az eladó megölése miatt indítottak eljárást emberölés vádjával, a további esetleges vádemelés attól függ, hogy a nő hogyan halt meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések