A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szépen gondozott, csak éppen tiltott növényeket találtak Jobaházán a bányatónál


A 26 éves férfi 29 tő indiai vadkendert ápolt. 

Egy telefonáló jelezte a rendőrségnek június 8-án este 10 óra körül, hogy Jobaháza külterületén, egy bányató közelében cserepekbe, valamint a szabad földbe ültetett vadkendernek látszó növényeket talált. A szabadban lévő növényeket egy fiatalember éppen öntözte. A helyszínre érkező rendőrök a növények gondozóját igazoltatták, aki elmondta, hogy az indiai vadkender-ültetvény 29 tőből áll, amelyet ő hozott létre és ápolt.

A járőrök a 26 éves jobaházi lakost elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben a nyomozók drogtesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. A fiatalembert a rendőrök kábítószer birtoklása bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi  elmondta, hogy az indiai vadkender-ültetvény 29 tőből áll, amelyet ő hozott létre és ápolt.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a jobaházi férfival szemben indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győri Járási Ügyészségnek megküldte - közölte a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések