A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos baleset Kömpöcnél: egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból


Két személyautó karambolozott Kömpöc közelében, az 5411-es út Kiskunmajsa felé vezető szakaszán szerda kora este. A balesethez a kiskunmajsai tűzoltók mellett egy szegedi egység is vonult, valamint két mentőautó érkezett. 

Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző kiskunmajsai hivatásos tűzoltók, majd kiemelték és átadták a mentőknek.

Helyszíni információink szerint három személyautó haladt Kömpöc felől Kiskunmajsa irányába, amikor a sor végén egy Alfa Romeo előzni kezdte az előtte lévő két autót, eközben pedig az elől haladó Volkswagen vezetője balra akart kanyarodni és összeütközött a már őt előző személyautóval. Az ütközés erejétől mindkét jármű az útmenti árokba sodródott, ahol kidöntötték a kerítést.

A balesetben a Volkswagent vezető édesanya sérült meg, az autójában a jobb hátsó ülésen utazott gyermekülésbe kötve a két és fél éves kisfia. A mentők mindkettőjüket a kiskunhalasi kórházba szállították.

Az Alfa Romeot vezető nő és a mellette ülő férfi nem sérültek meg a balesetben. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések