A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sportcipővel vágta arcon volt élettársát egy férfi s selyebi ház


Személyes tárgyaiért ment el a nőhöz, tettlegesség lett belőle.


A Szikszói Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy férfival szemben. A férfi idén április 28-án hajnali 1 óra körül megjelent a korábbi élettársa kizárólagos tulajdonában álló, a férfi által már véglegesen elhagyott selyebi háznál, majd a kulcsra nem zárt ajtón keresztül behatolt annak lakórészébe azzal a céllal, hogy onnan személyes használati tárgyait magával vigye.

A zajra felébredő nő távozásra szólította fel volt élettársát, szóváltás alakult ki köztük, melynek során a férfi egy kezében lévő sportcipővel arcon ütötte a nőt.

A távozásra vonatkozó felszólításnak csak lassan, vonakodva eleget tévő férfi a ház utcafrontjához érve dühében olyan erővel rántotta meg az udvart a közterülettől elválasztó léckaput, hogy az leszakadt, majd a kezében lévő kaput a közelében álló nő jobb alkarjához vágta. A férfi ezután egy ismerőse által vezetett gépkocsival elhagyta a helyszínt.

Pártfogó felügyeletet javasolnak

A vádlott erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltett. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a vádlottal szemben próbára bocsátást és pártfogó felügyeletet indítványozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések