A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Spigiboy bohócnak nevezte Fluor Tomit, aki a népszerűségért politizál és saját kollégáiba is képes beleállni egy óra miatt

Spiegelhalter László, művésznevén DJ Spigiboy interjút adott a Talk44 podcast-csatornának, melyben éles kritikát fogalmazott meg azokról az előadókról, köztük Fluorról, akik gyakran csak a népszerűség növekedéséért politizálnak.  

Spiegelhalter László volt Ábrahám Róbert mára közéleti és celeb botrányairól ismertté vált Talk44 elnevezésű internetes műsorának a vendége. A DJ Spigiboy néven nagy karriert futott zenész, aki mellette Vácrátót polgármestere, részletesen beszélt arról, miért van az, hogy egyes zenészek belefognak a politikába. Kiemelte Fluor Tomit, aki rendre azzal kerül bele a honi ellenzéki médiába, hogy igyekszik minél megbotránkoztatóbb kijelentéseket tenni. A rapper az áprilisi országgyűlési választásokat követően például Kosztolányit idézve úgy fogalmazott,

Nézd csak! Tudom, hogy nincsen miben hinnem. Azt is tudom, hogy el kell mennem innen.”

Fluor aztán augusztusban üzent Tóth Gabinak, miután észrevette, hogy az ország egyik legsikeresebb énekesének egy Rolex órája van, hogyha tudta volna, hogy ezzel jár a kereszténység, akkor kicsit jobban hitt volna Istenben. 

Saját kollégáiba is képes beleállni egy óra miatt, egy autó miatt, holott ő ugyanolyannal jár. (...) A bohóc akkor is bohóc, ha bemegy a palotába”

– reagált DJ Spigiboy.

Spiegelhalter László úgy folytatta, Fluor Tomi az az előadó, aki gátlás nélkül megsért embereket, ezért is meri kimondani a bohóc jelzőt. A zenész-politikus szerint több előadó is azért fekszik rá a közéleti és politikai témákra, mert a mögöttük álló médiumok ezt meghálálják.

Fluort szerintem abszolút nem viszi előre a politizálás”

– jelentette ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések