A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Shakira elárulta, miből jött rá, hogy Piqué megcsalja


A hűtőszekrény miatt bukott le a focista. Az énekesnő új klipjében is van egy utalás erre.  

Elárulta Shakira, miből jött rá, hogy Gerard Piqué megcsalja. A kolumbiai énekesnő a This Morning című műsornak adott interjút, amit az Index szúrt ki.

Shakira 2011 óta alkotott egy párt a focistával, akivel két közös gyerekük is van. A szakításukat nyáron jelentették be,

sajtóértesülések szerint Piqué hűtlensége miatt romlott meg a kapcsolatuk.

Az énekesnő később élete egyik legnehezebb és legsötétebb időszakának nevezte a szakításukat követő hónapokat az Elle magazinnak adott interjújában.

Az énekesnő most azt is elárulta, miből jött rá, hogy a párja megcsalja.

„A hűtőszekrényt kellett kinyitnom, hogy megtaláljam az igazságot. Azt hiszed, hogy egy igazi kapcsolatban vagy, és ez valójában nem is olyan igaz, mint ahogy gondolod”.

Ker Weinstein influenszer szerint Shakira úgy fedezte fel a vizsonyt, hogy feltűnt neki: olyan ételekből eszik valaki a hűtőből, amiket Piqué nem szeret. Ezt az elméletet támasztja alá Shakira Rauw Alejandróval készített közös dalának klipje is. Az egyik jelentben ugyanis Shakira odalép egy hűtőhöz, amiben Rauw levágott feje van.

Eközben pedig arról énekel, hogy „a bőrömet nem nyitotta fel a sebed, de a szememet igen”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések