A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbika nyerte a Farm VIP 3. évadának döntőjét


A szerda esti adásban végéhez ért a Farm VIP harmadik évada, ahol már csak két versenyző maradt játékban, vagyis Dudás Miki elődöntős kiesésével Smaltig Dalmának és ifj. Schobert Norbinak kellett megküzdenie a fináléban. A TV2 kaladrealityjében nem csak a heteken át tartó feladatokon volt szükséges helytállnia a hazai hírességeknek, de a súrlódásokkal járó érzelmi hullámvasutakat is jól kellett kezelniük, aminek a végén 11 millió forintot vihetett haza a győztes. 

A műsortvezető Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti mellett, a Parasztháznál ezúttal a korábban kiesett játékosok és a finalisták családtagjai is részt vettek. A döntő előtt Demcsák még leült a két versenyzővel egy utolsó közös beszélgetésre, ahol Smaltig bevallotta, hogy „nagyon rossz” két év van mögötte, mivel férje elhagyta, így szeretné bebizonyítani magának, hogy képes talpra állni és gondoskodni két gyermekéről, akár egyedül is. Schoberték középső gyereke a mélypontjairól beszélve elárulta, hogy elsősorban magának és családjának szeretne bizonyítani.
   

A műsorkészítők döntőhöz mérten nem fukarkodtak a megoldandó feladatokkal, a két játékosnak minden fizikai és szellemi készségükre szüksége volt a számoknál, ahol nem csak az idővel, de egymással is versenyt kellett futniuk. A jól kezdő Schobert az óriás puzzle kirakásánál maradt le Smaltigtól, akinek jóval hamarabb sikerült megoldania azt, jelentős időelőnyhöz jutva. Ez az előny a további számok során is kellemetlennek bizonyult, az ifjabb Schobert folyamatosan igyekezte leküzdeni a kezdeti összeszedetlenségéből származó hátrányát. 
 

A verseny két számát követően Smaltig magabiztosan vette az akadályokat, viszont a labirintusos feladványnál már nehezen találta a fejenként három elrejtett kincset, amik a győzelmet jelentő végső kapu kinyitásához voltak szükségesek. A szénakazalban keresgélő nőn lassan elkezdett úrrá lenni a kétségbeesés, amikor ellenfele is megérkezett az útvesztőbe, és bár előnye behozhatatlannak tűnt a Schobert gyermek ráérzett a keresésre.



Nemsokára a fiú váratlanul átvette a vezetést, és a tárgyakkal a kezében rohant a kijáratot jelentő kapuhoz, amit működésbe hozva sikeresen kijutott, megnyerve ezzel a Farm VIP 3. évadát. A domboldalon felfelé szaladva a finishez Schobert Jr. könnyeivel küszködve maga is alig tudta elhinni, hogy sikerült fordítania, míg Smaltig a kapuknál roskadt össze.



A Parasztháznál eközben mindenki izgatottan várta, hogy megtudhassa, ki lett a győztes, amikor is az ifjabb Schobert Norbi sziluettje jelent meg a képen, ahogy éppen kocogott be a pirotechnikák kíséretében. Rubint Réka és Schobert Norbert, valamint két testvére könnyekben tört ki, amikor a győztes családtagjuk csatlakozott hozzájuk az ölelésre:

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NESZ NEKED "MAGYARORSZÁG"!!!
KI NYERTE VOLNA új ISRAHELLBEN ORBÁN CSATORNÁJÁN a 11 MILLIÓT MUNKA NÉLKÜL, HA NEM 1 HOLOKAUSZT IFJÚ PUZZLE GYILKOS ZSIDÓ, AKINEK az APJA CÉGÉBE is MÁR az ORBÁN RÁK BURJÁNZIK?!