A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját lányát kényszerítette szexre egy nógrádi asszony


Évekre fegyházba kerülhet az a negyvenéves nő, aki férje halála után elhanyagolta gyerekeit, 2019-től kezdve pedig az új párjával együtt fenyegetéssel prostitúcióra kényszerítette az idősebb lányát. 47 éves, büntetett előéletű partnere is több évnyi fegyházbüntetésre számíthat. 

Egy nő, miután férje 2018 nyovemberén meghalt, egyedül maradt két kislányával, akikről nem gondoskodott. Nem főzött rájuk, és még munkahelyet sem keresett magának, annak ellenére, hogy rendkívül rossz anyagi körülmények között éltek. A lányok rendszeresen hiányoztak az iskolából, ápolatlannak, és elhanyagoltnak tűntek, tanszereik, ruháik rendezetlenek és hiányosak voltak.

A nő többször megverte a gyerekeket, az árvasági ellátást és a családi pótlékotpedig magára költötte.

A házukban rendszeresen megfordultak olyan férfiak, akikkel szexelt és drogozott a nő. A kábítószert sokszor a gyerekek szeme láttára folyasztották el. A nő egyszer rosszul lett, és mentőt hívtak hozzá.

A fiatalabb, akkor 7 éves lány még azt is látta, ahogyan az anyja és az egyik alkalmi partnere szexel.

A nő elhanyagoló viselkedésével két gyereke testi, értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését is veszélyeztette a szakemberek szerint.

A nő és egyik partnere 2019 elején megegyeztek abban, hogy az idősebb, akkor 15 éves lányát a férfi futtatni fogja prostituáltként,

szexuális partnereket intéz neki a környéken. Amikor a gyerek ellenkezett, az anyja megfenyegette, és azzal zsarolta, hogy megveri őt és a húgát is. A kamasz megtette, amire utasították.

Annak ellenére, hogy tisztában volt a lány életkorával, a férfi 2019 januárja és szeptembere között

legalább négyszer vitte magávalkocsival különböző férfiakhoz, hogy alkalmankét 5000 forinttért szexeljen velük.


A PÉNZT AZ ANYJÁNAK KELLETT ADNIA

A két kislányt a családvédelem 2019 októberében tudta kiemelni gondozásba venni a mérgező környezetből. A nővel szemben kiskorú veszélyeztetése, illetve kizsákmányolása, és emberkereskedelem miatt emelt vádat az ügyészség, a férfinek pedig emberkereskedelem miatt kell felelnie.

Az ügyészség a párossal szemben fegyházbüntetés kiszabását javasolta azzal, hogy a férfit az előélete miatt feltételesen se lehessen kiengedni a rácsok mögül. Amennyiben beismerő vallomást tesznek, és lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról, a nő 9, míg társa 10 év fegyházbüntetést kaphat. Az ügyészek javasolták a nő szülői felügyeleti jogának megszüntetését, és eltiltását minden olyan foglalkozástól, amelyekben kiskorúakkal kerülhet kapcsolatba. Az ügyben a Balassagyarmati Törvényszék hozhat elsőfokú ítéletet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések