A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rónai Egon büszke édesapaként mutatta meg öt gyermekét: A riporter idilli fotón pózol gyönyörű családjával


Rónai Egon, újságíró, az ATV műsorvezetője, riportere kétszer nősült meg, házasságaiból öt csodálatos gyermeke született. 

A 60 éves tévés mára öt gyermek büszke édesapja, legnagyobb gyermeke már 21 éves felnőtt, a legkisebb pedig 8 éves kisiskolás.

Rónai Egonnak első feleségétől két fiú gyermeke született, Bálint és Gergő, akik már 21 és 19 éves felnőtt férfiak. Második felesége három gyermekkel ajándékozta, meg, Berci 2013-ban, Dorka két évvel később, 2015-ben, majd Vili 2018-ban született.

Édesapaként nagyon büszke gyermekeire és nem titkolja, hogy az életében ők számára a legfontosabbak. Dorka például öttusában jeleskedik, míg Berci tornász pályáját építi. "Büszke vagyok arra, ahogyan az öt gyerekem szereti egymást. Múltkor például az öttusázó, 8 éves lányunkat nem tudtuk elvinni versenyre, a 21 éves Bálint azonnal felajánlotta, majd ő elviszi. A lányom annyira komolyan öttusázik, hogy az U10-es korosztályban, a KSI-s társaival csapatban magyar bajnok - mesélte Rónai a Bestnek.

"Berci, a nagyobbik, tízéves kisfiam is sportol. Ő tornászik. Az országos bajnokságon, mesterfokon harmadik helyet szerzett. Azt gondolom, ha most, hatvanévesen megkérdezné tőlem valaki, mi az én eddigi életművem, gondolkodás nélkül azt mondanám, a gyerekeim, a családom" - mondta a riporter, akinek egyértelműen a családja a legfontosabb az életében.

"Ez egy nagyon bonyolult történet, először is lett volna nővérem. Dórának hívták, de sajnos őt a születésekor a szüleim elvesztették. A másik: az édesapámnak az első házasságából van egy lánya, akivel semmiféle kapcsolatom nem volt. Mari tízéves koromban hirtelen előkerült a semmiből, de mire tizenegy lettem, már újra nem volt sehol. Vele pár évvel ezelőtt a Facebook segítségével találtunk újra egymásra" - mesélt múltjáról és testvéreiről Rónai.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések