A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perintfalvi Rita: 2023 a radikalizálódás éve lesz


Megosztotta magvas gondolatait a balliberális megmondóember... 

„2022 LEGFONTOSABB GONDOLATAI: No, ezért a véleményemért megpróbáltak még a grazi egyetemi állásomból is kirúgatni, akkor hát emlékezzünk rá büszkeséggel!

Az áprilisi választások után meglehetősen súlyos szavakkal kritizáltam az egyházak árulását, persze tisztelegve a kevés kivétel előtt: »A Mester egyháza végleg a templomok falain kívülre szorult. Az Isten ott van, ahol a szeretet. Szóval mindenütt. Bennünk és köztünk, akik még mindig hiszünk a szeretetben, a demokráciában és a szolidaritás erejében. Egymás számára válhatunk egyházzá, egymás számára válhatunk templommá. Mert a helyet, ahol a kőfalak állnak, birtokába vette a gonosz.«

A véleményemet továbbra is fenntartom, sőt 2023 a radikalizálódás éve lesz. Egyre keményebben kell beleállnunk a saját harcainkba, akárhol is legyünk, dolgozzunk, éljünk! Sőt, egymásra is kell találnunk, mert csak a szolidaritás lehet az az erő, ami képes lesz legyőzni ezt a hazug diktatúrát! Találjuk meg egymást, mert csak együtt sikerülhet!”

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Az önbíráskodással megtisztíthatjuk Mária országát a faj és lélekidegen szeméttől az ziher...
Bátrabb nemzeti öntudattal megáldott országokban nüansznyibb hazugságokért is kivégzi az Isten adta nép belső ellenségeit, mint amit ezek a Soros ügynökök műveltek le itt a cionista gyarmatosítás 33 éve alatt!!!
Idevág:
A világ vallási vezetőinek véleménye szerint itt a világvég.
Ez a karácsony volt az utolsó "egyeseknek":
https://www.pravda.ru/news/faith/1784...onecsveta/
Így üzenve a templomból kijövet válaszolni sem képes szemforgató bélpoklos zsarnokoknak...
http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3