A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oláh Gergő bajba került: Akár egy évet is kaphat!


Még pénteken járt körbe a hír a neten, miszerint a rendőrök őrizetbe vettek egy ismert hazai celebet egy közlekedési igazoltatás után.


A Nógrád megyei hírportál, a nool.hu írta meg, hogy a minap jogsi nélküli vezetésen kaptak egy ismert nógrádi celebet a rendőrök. 

Az illetőt bevitték, három napot a fogdán töltött, szerdán bíróság elé is állították és elég komoly büntetést kapott: engedély nélküli vezetés miatt három nap elzárást - amit előtte letöltött, háromnapos őrizettel letudottnak tekintett a bíróság, -, illetve 300 ezer forintos pénzbírságot kapott még. 

Ezenfelül 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. Mindezt azért, mert a férfinak összegyűltek a büntetőpontjai - tehát nem először vezetett úgy, ahogy nem kellene -, ezért már korábban elvették a vezetői engedélyét.

Az ítélet után, a következő három hónapban, ha volán mögé ül, akkor akár egy évet is kaphat a rács mögött – írja a Blikk. A lap megtudta, hogy egy ismert salgótarjáni férfiról van szó, mégpedig a népszerű énekes Oláh Gergőről. Hiába keresték őt telefonon szombaton több alkalommal is, nem kívánt nyilatkozni.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
...hogy is mondják? Cigányból nem lesz pilóta!!!