A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem jutott messzire a barcikai trafikrabló


A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy helyi Nemzeti Dohányboltot rabolt ki. 

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 25 éves sajókazai férfival szemben. Az elkövető 2022. december 27-én 12 óra után Kazincbarcikán, a Szemere Bertalan téren az egyik Nemzeti Dohányboltba ment be. 

A férfi előzetes szóváltást követően az eladótól a bevétel átadását követelte, illetve azt is közölte, hogy rablótámadás van folyamatban, majd miután nem kapott pénzt különböző dohánytermékeket és szeszes italokat vett magához és az üzletet elhagyta. 

A trafik alkalmazottja a pánikgombot megnyomta, és a helyszínre érkező rendőrök a rablót az üzlet közelében hat percen belül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, illetve az eltulajdonított dolgokat is maradéktalanul lefoglalták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések