A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy embert vittek kórházba a Debrecen és Létavértes közötti baleset után


A lezúduló esővel is megküzdöttek a megyei tűzoltók. Ügyeleti hírek vasárnapról. 


A hosszan tartó esőzés miatt vasárnap hajnalra több pincét és épületet is elárasztott a víz Hajdú-Bihar megyében. Riasztották a tűzoltókat Hajdúböszörmény és Debrecen utcáiba, ahol szivattyúzási feladatokat láttak el az egységek. Úttestre és járdára dőlt fát és lehasadt faágat is kellett vasárnap eltávolítaniuk a tűzoltóknak a megyében – áll a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Lesodródott az útról és az árokba csúszott egy autó vasárnap délelőtt Debrecen és Létavértes között. Az esethez a létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik az áramtalanítás mellett megszüntették az üzemanyagfolyást is. Az autóban négyen utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy családi ház kéménye ledőlt, és a tetőt is beszakította vasárnap délután Nagyrábén, a Bánát utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán át bontották le a kéményt, és elvégezték a tető fóliázását.

Egy autó gyulladt ki Püspökladányban, az Esze Tamás utcában egy családi ház udvarán. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Késő délután Nyírmihálydiba, a Sport utcába riasztották a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat. A korom izzott egy kéményben. A tűzoltók kéménygolyó segítségével szüntették meg az izzást.

Több mint egy tucatnyi elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 29 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 30 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések