A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rejtélyes eltűnés: Megtalálta a rendőrség Opitz Barbit


Zsarolás, fenyegetés, betört ajtó, ablak – kell-e félnie az énekesnőnek? 

Nem lehetett egyszerű éjszakája Opitz Barbarának, az X-Faktor győztesének és barátjának, Albertnek. Barbi nővére és édesanyja kétségbeesve kért segítséget a közösségi oldalán és a rendőrségtől, mondván: az énekesnő eltűnt.

Azt állították, hogy a lányt a barátja akarata ellenére vonattal elvitte magához Kókára, a telefonját pedig elvette. Mondjuk már az morbidnak tűnt, hogy valakit vonattal elrabolnak és Kókára hurcolnak. Mindenesetre a rendőrség a bejelentést ellenőrizve kiment az X-Faktor győztesének VII. kerületi lakására, ahol Barbit és a barátját is megtalálta.

A fiút előállították a kapitányságon, őt garázdaság miatt gyanúsítottként, Barbit pedig tanúként kihallgatták. Vélhetően utána mindkettőjüket kiengedték, mert Albert az Instán egy dühös poszttal jelentkezett be.

Albert a posztjában szarkavarásnak minősítette szerelme családjának aggódását. Barbi pedig mint aki szégyelli, hogy bántalmazó kapcsolatban él már finomabban fogalmazott, szerinte az ügy fel lett fújva - írta a ripost.

„Láttam a szerencsétlen szarkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc – írta posztjában Albert. - Elég gáznak tartom, ha van egy szarkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak…”

Persze a másik oldalról azonnak megérkezett a válasz, Barbi nővére a következőt írta:

„Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel lerendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes.”

Hogy mi a teljes igazság, azt majd a bíróság eldönti. De  nincs könnyű dolga most Opitz Barbarának, mert ha a barátját védi, akkor a saját családjával fordul szembe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések