Hirdessen itt

Megszólalt a világ legundorítóbb ellenzéke: joggal dühösek az emberek


Hányni lehet ezektől... 

Mint azt megírtuk, kedden késő este rendkívüli kormányinfón jelentették be, hogy aznap 23 órától (egy év után) megszűnik a benzinárstop. Ez azt jelenti, hogy már nincs hatósági ár, mindenkinek piaci áron kell tankolni.

Reagáltak a hazaárulók:

A Jobbik szerint „befuccsolt a kommunista módon használt üzemanyag-ársapka”.

„Mára világossá vált, hogy az üzemanyag-ársapka működésképtelen. A kormány több mint egy éve használta a kommunista időket idéző ársapkát, amely mára azt eredményezte, hogy Magyarország a szocialista időket idéző hiánygazdasággá vált. Az emberek joggal dühösek a kormányra, hogy az ünnepek előtt ilyen bizonytalan helyzetbe sodorta őket, így nem csak a kiugróan magas inflációval, a gyenge forinttal, de még az üzemanyaghiánnyal is meg kell küzdeniük” - írták közleményükben.

A csicskapárt szerint „a miniszterelnök háborút indított az európai közösség ellen, aminek az lett az eredménye, hogy a cukron, olajon és egyéb termékeken túl az uniós támogatásokat is befagyasztotta”. Hozzátették, hogy ők olyan Magyarországban hisznek, „ahol nem kommunista eszközökkel akadályozzák a vállalkozásokat, ahol nem kell hiánygazdaságra felkészülni és ahol nem emészti fel a béreket a gyenge forint és az Európában is kiugróan magas áremelkedés”.

A mérhetetlen Párbeszéd így értékelte a döntést a Facebookon:

„Hiába mutogat Brüsszelre meg a szankciókra, saját kudarcáról adott hírt Hernádi Zsolt MOL-vezér és Gulyás Gergely Orbán-miniszter. Benzinárstop: stop. Alkalmatlanság: on”.
Hernádi Zsoltot sem kímélték: „A MOL-vezér hiába beszélt remegő hangú kisfiúként, ő nem más, mint egy gigapénzeken ülő, monopolhelyzetben dőzsölő NER-lovag, aki minden problémát másra hárít. Hernádi ugyanúgy alkalmatlan, mint az Orbán-kormány”.

A depressziótól megvénült Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke még ennyit fűzött hozzá saját Facebook-oldalán:

„»Tisztelt hölgyeim és uraim! A MOL eddig bírta!« - mondta Hernádi Zsolt vezérigazgató az ársapkás benzin megszüntetésének kormányinfós mai bejelentésén, 1 hónappal azután, hogy a MOL rekord magas, 262 milliárdos 3. negyed évi nettó nyereséget jelentett be. Szegények, nem bírták tovább.”

Az LMP azt közölte, hogy már „hónapok óta teljesen egyértelmű volt, hogy a kormány politikája fenntarthatatlan”. A párt szerint ha idén nyáron bevezetik az általuk javasolt klímabérletet, akkor nem alakult volna ki válság. Úgy vélik, „radikális zöldfordulat” az egyetlen megoldás erre a helyzetre.

A hazaáruló Momentum röviden csak annyit reagált a Facebookon, hogy „a Fidesz természetesen hazudik. Az országossá fajult üzemanyaghiányt csak és kizárólag a Fidesz ROSSZ KORMÁNYZÁSA okozta.”

Két másik posztot is megosztottak még a témában.

Az egyikben azt írták: „»Ezek legalább kormányozni tudnak.« Bocs, nem ide.”

A másikban pedig ezt: „Ma esti híreink: Portugália - Svájc 6:1; Fidesz - Közgazdaságtan 0:1”

Viccelődtek a szarháziak...

A bukott Márki-Zay Péter először azt írta Facebook-oldalán:

„Milyen érdekes, hogy ezek a szankciók csak Magyarországot sújtják és a többi uniós országban biztosított az ellátás... Hazudtok reggel, délben, este. Most éppen este”.

Majd megosztotta a Fidesz múlt hét eleji közleményét, amelyben még arról írtak, hogy biztosított az ellátás, van elérhető üzemanyag, ha viszont a baloldal lenne hatalmon, már országos üzemanyaghiány lenne.

„November 28-án az alábbi közleményt adta ki a Fidesz. Hát lelepleződtek, valójában ők is baloldaliak, és Gyurcsány kottájából játszanak” - fűzte hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések