A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkérik az árát a jegyeknek a budapesti Madame Tussauds viaszmúzeumba


A kiállítás jövő év első felében nyílik meg és a világ első franchise-rendszerben működő Madame Tussauds-ja lesz.

London, New York, Berlin, Los Angeles és egyéb világvárosok után Budapesten nyílik meg a 25. Madame Tussauds-kiállítás. A franchise-tulajdonosok 2021 júniusában jelentették be, hogy megnyílik a budapesti Madame Tussauds, mely a belvárosi Dorottya utcában foglal majd helyet. Az eredeti tervek szerint idén év elején lett volna a nyitás, azonban csúszás miatt csak 2023 elejétől lesz majd látogatható a múzeum.

Kiadott közleményükből most az is kiderült, hogy már árusítják is az elővételes jegyeket, melyeket december 27-ig lehet kedvezményes áron megvásárolni.

Az egy főre szóló VIP ajándékutalvány 8 990 forint, a VIP gyermek ajándékutalvány 7 190, a családi jegy (2 felnőtt+2gyerek) pedig 24 990 forintba kerül.

Az utalványok online vásárolhatóak meg és a hivatalos jegyérétékesítés 2023 február 17-én indul. A múzeumban összesen ötven darab viaszfigurát állítanak majd ki, melyek között lesznek nemzetközi és magyar vonatkozású hírességek is, de a pontos névsort még titok övezi.

A kiállítást szervező cég, a Dorottya Experience Kft. legnagyobb tulajdonosa egyébként Kreinbacher József építőipari vállalkozó és pezsgőgyáros, az egyik leggazdagabb magyar üzletember, írja a 24.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések