A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megelőzhették volna Zámbó Jimmy tragédiáját? Közeli barátja szerint voltak intő jelek


Hazánk egyik legismertebb és talán életében legsikeresebb énekese volt Zámbó Jimmy. A mindenki által csak Királyként emlegetett előadó kultusza ma is él, és az életéről készült, nemrég bemutatott sorozat sok sebet feltépett. 

Az utóbbi időben ismét téma lett Zámbó Jimmy élete és tragédiája: megszólalt a családja, egykori szeretője és felesége, valamint ismerősök és barátok is elmondták saját történetüket. A Király sokakat a bizalmába fogadott, ám voltak, akik csak érdekből voltak mellette – mondta a Blikknek Lautner Marika két évvel ezelőtt, aki rajongóból lett Jimmy barátja.

Marika férjével járt a koncertekre, ahova egy idő után VIP-belépőket kapott, így bemehetettek a sztár öltözőjébe is. A rajongó itt látta első jelét a közelgő tragédiának.

Nem sokkal a halála előtt bevallotta nekem, mennyire magányos. Sosem felejtem el, egyszer bementem hozzá a koncert után, és ott ült a széken, a könyöke a térdén, az arca a tenyerébe temetve. Kérdeztem tőle, hogy »mi van, Király?«, mire csak annyit válaszolt, hogy: »Király, Király, de milyen magányos Király«

– idézte a történteket Marika, aki felidézte azt is, hogy Jimmy megbízott benne, a sztár sok titkát ismeri, de ezek egyikét sem fogja soha elmondani.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
IGEN.
...DE MINEK?
EZ az AGRESSZÍV BITANG SZERETHETETLEN FELLENGZŐS, AKI MINDENKIT FEGYVERREL FENYEGETETT, AKI BÍRÁLNI MERÉSZELTE...- 1SZERŰEN AZT KAPTA, AMIT MÁSOKNAK a "FALRA FESTETT"...- BÍZ' ÁM: IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST!!!