A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj ismét „leostobázta” a kormánypártok szavazóit


A baloldal bukott messiása a Facebook-oldalán ostobának nevezte azokat, akik nem úgy látják a világot, ahogy ő. 

Úgy tűnik, továbbra is előszeretettel becsmérli a választópolgárok jelentős részét a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter most – a korábbiaktól eltérően – nem gombának titulálja a kormánypártok szavazóit, pusztán ostobának nevezi azokat, akik nem úgy látják a világot, ahogy ő.

A legújabb, pénteki Facebook-bejegyzésében ezt olvashatjuk: „Folyamatosan csökken a gáz ára az európai tőzsdén – pedig most szavazta meg Orbán a 9. szankciós csomagot.

Van még olyan ostoba választó, aki egy szavát is elhiszi ezeknek a tolvajoknak?” 


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
...és MÉG ÍGY is VISSZAFOGOTTAN és ELEGÁNSAN FOGALMAZOTT!!!
UGYANIS NINCS MÉG 1 ILYEN HITVÁNY MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ ROTHSCHILD HÍMTAG a FÖLDKEREKSÉGEN, AKINEK az ÉRDEKELTSÉGI KÖRÉBE TARTOZÓ "CÉGEK=PÉNZ-SZÍVATTYÚK" (az ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL ÉPÍTETT HÁLÓZATÉRT!!!) ILYEN POFÁTLANUL SZEDHETIK EL SZAVAZÓIKTÓL a VILÁG LEGDRÁGÁBB "HASZNÁLATÉRT JÁRÓ" ADÓJÁT!!!...- LEGÁLISAN és FEJVESZTÉS TERHE NÉLKÜL!!!IGENIS BÖRTÖNT és TELJES NAGYCSALÁDI VAGYON ELKOBZÁST az ÖSSZES POLITIKUS-BŰNÖZŐNEK, AKIK HAZUGSÁG RÉVÉN JUTOTTAK a PARLAMENTBE KERÜLTEK HATALOMBA és KUFÁRKODNAK az EMBEREK KÁRÁRA!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/02__Kapitalis_agymosas.mp3