A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majka egy pókerasztal mellől töltött fel fotót, miközben azon kesereg, hogy Prága a világ legdrágább városa


Majka egy kis kikapcsolódásra vágyott a Sztárban Sztár leszek! forgatása után, így szinte egyből elutazott az országból, ahogy véget ért a műsor. Most azt is megtudtuk, hol van és mit csinál.  

Majka nem jelentkezett a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának döntője óta, amikor is két versenyzője küzdött azért a Top 3-ban, hogy megnyerje a versenyt. Yulaysi Miranda és Kaly Roland is a legjobbak közé jutott, ám a trófeát és a fődíjat Pápai Joci énekese, Kökény Dani zsebelhette be. 

A rapper rengeteget dolgozott a mentoráltjaival, hétről hétre készült velük, támogatta őket, így nem csoda, ha megérintette, hogy nem sikerült nyerniük. 

A forgatások, az ének- és táncpróbák, illetve élő adások után jogosan érezhette úgy az előadó, hogy egy kis pihenésre van szüksége, így háttérbe vonult pár napra a közösségi médiától is. Most azonban hírt adott magáról, nem is akárhonnan: kiderült, elutazott Prágába, hogy kedvenc hobbijának, a pókernek hódoljon.

A világ legdrágább városa Prága...

– olvasható a feltöltött kép mellett.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések