A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lengyel focista: Vasárnap lesz a következő meccsünk, menjetek el templomba, imádkozzatok és minden rendben lesz!


Vasárnap játssza következő mérkőzését a lengyel válogatott a katari világbajnokságon. Bár a mostani világbajnok Franciaország elleni meccsen a lengyelek nem számítanak favoritnak, a játékosok úgy vélik, még sokat érhetnek el.  

"A meccs vasárnap lesz, tehát reggel menjetek el a templomba, imádkozzatok, és minden rendben lesz"

- mondta Piotr Zieliński,,

A lengyel labdarúgó-válogatott november 30-án, szerdán vereséget szenvedett Argentína ellen, de ennek ellenére továbbjutott a legjobb 16 közé. 1986 óta ez az első alkalom, hogy Lengyelország bejutott a világbajnokság kieséses szakaszába.

Piotr Zieliński Szaúd-Arábia elleni meccsen nagyon fontos gólt szerzett.

Az Argentína elleni meccs nem volt könnyű mérkőzés sem neki, sem az egész csapatnak. Hangsúlyozta, egészségükbe és idegeikbe került a meccs, a játékstílus pedig nem egészen az volt, amit szerettek volna. Ennek ellenére nagyon boldogok, hogy továbbléphetnek a következő szakaszba.

Örülünk annak, amit elértünk. Büszkék lehetünk rá – mondta a sport.interia.pl-nek adott interjújában.

A következő meccset a lengyelek játsszák december 4-én, vasárnap. Riválisuk az aktuális világbajnok Franciaország lesz. Ahogy Piotr Zieliński mondja, csak ez a találkozó jár a csapat fejében. Bár a szakértők szerint inkább a franciák az esélyesek, a lengyel válogatott nem bánja és tudja is ezt. 

Többet kell követelnünk magunktól. Játssz több szenvedéllyel, örömmel – mondta a játékos.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések