A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komáromi horror sztori: A gyilkos hiába próbálta eltüntetni a nyomokat


Különös kegyetlenséggel végezte ki élettársát a nő. A gyilkossági ügyben most hoztak ítéletet.


A kenyerét prostituáltként kereső 37 éves nő és 63 éves élettársa között gyakoriak voltak a verekedésig fajuló összezörrenések, ennek a férfi féltékenysége és párja alkoholizmusa is mindig jó okot adott.

Nem történt ez másképp 2022. január 1-jén este sem, amikor abban a Komárom-Esztergom megyei pincében, ahol éltek, az ittas nő nekiesett szerelmének, földre lökte, majd többször fejbe verte. A férfi hiába könyörgött kétségbe esetten, párja a bunyó hevében egy fejszét ragadott, amivel többször lesújtott a padlón heverő élettársára.

Előbb koponyájára, majd felsőtestére célzott, az ügyészség közlése szerint minimum hétszer. Mikor látta, hogy a férfi már nem mozdul, papírral és fadarabokkal rakta körül, majd felgyújtotta, és távozott.

A nyílt agyroncsolódást szenvedő áldozaton már szakszerű orvosi ellátás sem segíthetett volna.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért 18 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a gyilkost a bíróság, ez ellen pedig bár fellebbezett, az ügyészség megfelelőlen tartja a büntetés mértékét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések