A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, miért akart öngyilkos lenni az elhunyt magyar színészlegenda özvegye


A híresség, akinek neve személyiségi okok miatt nem hozható nyilvánosságra, tragikus hirtelenséggel távozott közülünk örökre. Özvegyét megviselte párja elvesztése, ám nem pusztán a gyász vezetett öngyilkossági kísérletéhez.

A Bors értesülései szerint a köztiszteletben álló, korábban életvidám, energikus asszony a férje halálát követő családi viszályok miatt akarta eldobni magától az életét. Negyven nyugtatót vett be és csak a szerencsén múlt, hogy még időben rátalált az egyik családtagja és kórházba szállították.

Nem titok, hogy hosszú éveken keresztül komoly ellentét volt a családban két szereplő között, évekbe telt, mire rendeződött a helyzet és viszonylagos nyugalom lett. A békét többek között a legendás színész halála hozta meg, a família összetartott a gyászban

– mondta a lapnak egy névtelenséget kérő családi ismerős.

A családfő elvesztése óta több mint egy év telt el és a jelek szerint ismét felszínre törtek a régi konfliktusok. A sorozatos veszekedések hatására az özvegyasszony bevette az összes gyógyszert, amit otthon talált.

Nehéz feladat vár a családra, hogy rendezzék a sorokat és lelkileg újraépítsék az asszonyt. Ehhez sok türelemre lesz szükségük, reménykedünk abban, hogy sikerrel járnak
– zárta gondolatait az ismerős.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések