A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadirov a Nyugatról: Könnyen manipulálható állatokká akarnak változtatni minket!


A csecsen hadúr szerint „a NATO az egész világ létét fenyegeti”. 

Ramzan Kadirov meglepő módon kínai nyelven tett közzé egy új bejegyzést Telegram-oldalán. A csesen hadúr ebben többek között arról ír, hogy „az elmúlt száz évben az Egyesült Államok és Európa több tucat háborút, katonai puccsot és inváziót szervezett világszerte. Civilek milliói estek áldozatul nekik”.

„Állatokká akarnak változtatni”

Majd ezután  arra hívja fel a figyelmet, hogy „most azonban még szörnyűbb veszélyt jelentenek, nevezetesen az emberiség fennállása során keletkezett erkölcsi értékek megsemmisítését: 

Könnyen manipulálható állatokká akarnak változtatni minket. Ez soha nem történhet meg!

– szögezi le bejegyzésében Kadirov.

„A NATO az egész világ létét fenyegeti”

Ezután azzal folytatja, hogy felszólítja „az egész iszlám világot, minden értelmes embert, hogy egyesüljünk közös ellenségünk ellen!

A pénzük és a fegyvereik semmit sem érnek a mi szolidaritásunkkal, akaratunkkal és a Teremtőnkbe vetett hitünkkel szemben!

Az Észak-atlanti Szövetség az egész világ létét fenyegeti”

– húzza alá a csecsen hadúr.

„Oroszország szembeszállt a gonosszal”

Putyin szövetségese bejegyzését így zárja: „De Oroszország, a Nyugat minden jóslatával ellentétben, szembeszállt ezzel a gonosszal, és magabiztosan halad a győzelem felé. Ne hagyjátok, hogy a NATO diktáljon nektek, mert hamarosan eljönnek, hogy eltapossák a hazátokat! Álljatok egy oldalra a testvéreitekkel!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések