A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadirov megmutatta, hogyan bánnak a csecsenek az ukrán foglyokkal (videó)


A csecsen hadúr a pápa szavaira reagált. 

Telegram-posztjában Ramzan Kadirov csecsen elnök megmutatta, hogyan bánnak az elfogott ukránokkal. Az általa mellékelt videóból egy ideális kép rajzolódik ki, ugyanis viccelődés és nevetés is hallatszik benne. Az üzenetét vélhetően Ferenc pápa csecsenek „kegyetlenségével” kapcsolatos véleménye kapcsán tette közzé. Erről korábban már lapunk is tájékoztatott.

Kadirov a mellékelt üzenetében kiemelte, hogy a pápának békésebb retorikát kellett volna alkalmaznia a gyűlölet és az etnikumok közötti ellentét szítása helyett: „Amíg a NATO nem avatkozott bele Ukrajna belügyeibe, soha nem volt problémánk az ukrán néppel. A NATO-kiképzők által képviselt pápai nyáj ezzel szemben igyekszik minél több ukrán katonát ágyútöltelékké változtatni. Nem kívánjuk megölni őket, különösen akkor nem, ha megadják magukat.”

A csecsen vezető hozzátette: „Amint láthatják, a Vatikán állításaival ellentétben, amelyek a csecsen egységek brutalitására vonatkoznak, a foglyul ejtett személyek mindegyike jó egészségnek örvend.”

Kadirov videóját (feltöltés után) itt tekintheti meg.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések