A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittas járművezetés és engedély nélküli vezetés miatt történtek rendőri intézkedések


Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. december 2-án 23 óra 15 perc körül Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy tehergépkocsit vezető férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A városi rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. december 2-án őrizetbe vett egy szabadkígyósi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. A 20 éves fiatalembert a szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Orosházán, a Lehel utcában 2022. december 4-én 22 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 31 éves miskolci férfinak nincsen vezetői engedélye. Emellett a helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is megerősítették azt, hogy az autós ittasan vezettet. Ezért a rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések