A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hétvégi ház égett Kazincbarcikán


A tűzoltók a város külterületén, egy dűlőben oltották a lángokat.  

Teljes terjedelmében égett egy huszonöt négyzetméteres hétvégi ház a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcika külterületén, egy dűlőben. A város hivatásos tűzoltói a lángokat két vízsugárral elfojtották, a konyhából pedig kihoztak egy felhevült gázpalackot, és visszahűtötték azt. A rajok az utómunkálatokat végzik. A helyszínre mentő is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, amely a huszonöt négyzetméteres épület egészét érintette. A munkálatok során az egységek egy felmelegedett háztartási gázpalackot visszahűtöttek az egyik helyiségben, és átvizsgálták az ingatlant. A tűz, a nyitva hagyott kályhából kipattanó szikra miatt keletkezhetett.

A legtöbb lakástűz elektromos problémára, nyílt láng használatára, a fűtés hibáira, főzésre, vagy dohányzásra vezethető vissza. A tűz korai észleléséhez – amely elengedhetetlen feltétele a sérülések elkerülésének, valamint a gyors és hatékony tűzoltásnak – javasolt füstérzékelőt használni az otthonunkban!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések