A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénteken 14 fok is lehet, de hatalmasat változik az időjárás hétvégére


Mutatjuk, mi történik vasárnapig.


Csütörtökön sok felhő lesz felettünk, de hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Napközben csak helyenként alakulhat ki kisebb eső, havas eső, néhol ónos eső, majd este nyugat felől egy kiterjedt csapadékmező érkezik, de ez főként esőt hozhat magával. Többnyire gyenge, mérsékelt lesz a délkeleti szél. Már enyhébb időre készülhetünk. Hajnalban -5, +3, kora délután -1, +8 fokot között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.

Pénteken a felhős idő mellett több helyen várható eső, zápor, délkeleten néhol egy-egy zivatar is lehet. A Dunántúlon az északnyugati, keleten a délnyugati szelet kísérhetik élénk, erős lökések. Délután 3 és 14 fok között alakulhatnak a maximumok, délen, délkeleten lesz melegebb. Este délnyugat felől újabb csapadékhullám érkezik.

Szombatra feltámadó az északi-északnyugati széllel újabb lehűlés érkezik. Éjjel az esőt egyre több helyen váltja fel havas eső havazás. Napközben az északi és keleti tájakon várható még vegyes halmazállapotú csapadék, ami estére fokozatosan megszűnik. Nyugat felől eközben felszakadozik a felhőzet, kitisztul az ég. A csúcshőmérséklet -1, +4 fok között valószínű.

Vasárnap napos, gyengén felhős idő ígérkezik. Csapadék nem várható. A szél legyengül. Hajnalban azonban ismét lehetnek erős fagyok, napközben pedig -4, +2 fokra van kilátás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések