A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdú Péter három oltással pihen otthon a koronavírus miatt


Örül a három oltásnak, mivel így legalább enyhébbek a tünetei, de volt már ennél jobban is, és nyilván nem a legkényelmesebb az ünnepek alatt betegnek lenni. 

Hajdú Péter nem először találkozott a koronavírussal, ami őt sem kerülte el az évek alatt. Vannak helyzetek, amikor tünetmentesen zajlik le a fertőzés, és gyakorlatilag nem is tudjuk, hogy bennünk van a vírus.

Sok függ attól, hogy hány oltást kaptunk, illetve milyen az egészségügyi állapotunk, mennyire vagyunk fittek, így tovább. Rengeteg minden lehet befolyással arra, hogyan reagál a szervezetünk a vírusra.

Ugyanakkor láthattunk már arra is példát, hogy egy erős szervezet is küszködik. A Frizbi műsorvezetője harmadszor kapta le a koronavírust, legutóbb az ünnepek alatt, de nincs szó arról, hogy súlyosabbak lennének a tünetei. 

A Blikk kérdésére azt mondta, nem tudja, hol kapta el a vírust, de nagy valószínűséggel egy új variáns dolgozik benne. A BQ1-et sikerült elkapnia, ami elmondása szerint nagyon durva orrdugulással, gyengeséggel és ízületi fájdalmakkal jár. 

Emiatt több programját is lemondta, de annak örül, hogy a két idősebb gyermekével még sikerült együtt ünnepelnie szenteste előtt. Péter úgy véli, csak idő kérdése, hogy a párja, Láng Eszter is elkapja a vírust, így lehetséges, a szilveszterük is ugrik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések