A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy: összedobták a 950 000-es büntetésemet a követőim, fityiszt mutathatunk Kövérnek


„Köszönöm azoknak, akik a válság közepette is segítettek anyagi támogatásukkal fityiszt mutatni K. Lászlónak, aki 950 ezer forintra büntetett azért, mert októberben nem vettem részt két szavazáson, hiába igazoltam azt” - írja a felforgató a Facebook-oldalán.


Pár napja írtuk meg, hogy Kövér László megbüntette meg a politikust, mert nem jár be a munkahelyére. A pénzt gyorsan le is vonták a fizetéséből.

Hadházy bejegyzésében arról is ír, hogy 220 ezret tovább is küldött a kommunista Törley Katalin vezette Tanítanék Mozgalom sztrájkalapjába.

„Biztos vagyok benne, hogy ezzel a támogatók is egyetértenek” - írja.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.Bár továbbra is úgy tartja, nem szégyen támogatást kérni, mert ez a függetlenségét biztosítja, ugyanakkor nem akarna ebben a gazdasági helyzetben további terheket róni a támogatóira, ezért ezentúl be fog járni a szavazásokra.

„K.László kénye és kedve szerint meghatározott szabályok által előírt minimális számú gombot meg fogom nyomni, ha az idősödő autokrata ettől kielégül. Igyekezni fogok azért így is kifejezni a tiltakozásom” - írja. „De továbbra is mindent meg fogok tenni annak a látszatnak az elkerülése érdekében, hogy ez egy valódi, szabadon választott parlament lenne”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések