A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

G.w.M. száznegyven gramm aranyékszerekkel lepte meg szeretteit


Unokaöccsét, Ginokát is megajándékozta egy szép ékszerrel. 

Meglepte karácsony alkalmából két háttértáncosát és szintén zenész unokaöccsét G.w.M, akikkel közösen tért be egy budapesti ékszerboltba a minap.

„Egy húzós turnén vagyunk túl, több mint kétszázötven fellépéssel. A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel” – kezdte a Blikknek rapper, aki az üzletben szabad kezet adott a srácoknak.

 „Bármit választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent. Megérdemlik, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman, én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra.”

G.w.M ezúttal 140 grammnyi aranyat vásárolt, és végül magát is meglepte egy gyűrűvel és nyaklánccal. Saját elmondása szerint már egy egész gyűjteményi értékes ékszerrel büszkélkedhet.

„Nem tudom pontosan, mennyi van, mert nem otthon tartom, hanem egy titkos helyen, ahol megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik” – mondta a zenész. Unokaöccse, Ginoka is nagyon örült az új kiegészítőinek.

„Nagyon hálás vagyok a testvéremnek, hogy ilyen szép ajándékkal lepett meg. Szóhoz sem jutok.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések