A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gáspár Evelin mellvillantós ruhában: nem húzott melltartót a kivágott darab alá


Gáspár Evelin vörös ruhája nem csak a színe miatt volt feltűnő, mély dekoltázsa is vonzotta a tekinteteket.

Gáspár Evelin a Szerencsekerék harmadik évadának egyik sztárvendége volt. A műsorban megmutatta, igazi mázlista, akinek jól megy a szókirakó. Ezenkívül akadt még valami, amit megvillantott: dögös dekoltázsát.

Már a stúdióba lépve feltűnő volt, milyen szexi ruhát választott a forgatásra. A vörös mini már a színéből fakadóan vadító darabnak számít, megspékelve a fazonnal, egyenesen ellenállhatatlan az összhatás.


A bársonyanyagú darab dekoltázsát rafinált módon alakították ki: a kivágása a mell alatt végződik. A 28 éves sztár nem húzott melltartót alá, még nőiesebbé téve ezzel a megjelenését.

Szerencsét hozott neki a szexi szett, hatalmas nyereménnyel távozott a műsorból. Több mint nyolcmillió forintot zsebelt be, amelynek felét beteg gyermekek részére ajánlotta fel.

Az Instagram-oldalán sorra kapta a gratulációkat, sokak szerint szép gesztus volt, hogy jótékonykodott, mások azt emelték ki, mennyire ügyesen játszott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések