A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Földhöz vágta siket kilencéves tanítványát a kegyetlen tanárnő, felvette a kamera

Az iskola biztonsági kamerája mindent rögzített.

Az amerikai Ohio államban található Evendale-ben, kifejezetten hallássérült gyermekek számára fenntartott St. Rita Iskolában dolgozott tanárként az a nő, akit szörnyű tette után szinte azonnal felfüggesztettek.

A tanárnő - akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra – a december elején rögzített biztonsági kamera felvételei alapján jól kivehetően az iskola folyosóján összeveszett egyik diákjával, egy 9 éves kislánnyal, majd a felnőtt nő indulatosan felkapta a gyereket, néhány méteren keresztül cipelte magával, majd ledobta őt a földre.

 

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

A gyermek édesanyja, Alexys Wells szerint a videó bizonyítja, a történteket közel sem lehet balesetnek titulálni, pontosan kivehető, hogy a tanár szánt szándékkal ártott a kislánynak.

Az incidenst követően a tanárnőt az iskola kényszerszabadságra küldte, a helyi rendőrség pedig vizsgálatot indított az ügyben – írta meg a New York Post.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések